Säännöt

CROSSFIT PORIN SÄÄNNÖT

1 § Saavu ajoissa. Tunnin alussa jaetaan ohjeet alkulämmittelyä ja päivän treeniä varten, joten on tärkeää olla silloin paikalla. Jos olet myöhässä, sanktiona on 10 burbeeta / myöhästynyt minuutti. Burpeet motivoivat sinua tulemaan ensi kerralla ajallaan sekä toimivat tehokkaana alkulämmittelynä.

2 § Kannusta, taputa, tervehdi ja rohkaise muita – se lisää yhteenkuuluvuutta. Jos näet salilla uusia kasvoja niin käy esittäytymässä!! Oman treenituntisi ulkopuolella, olet tervetullut oleskelemaan mobbailualueella (muistathan kuitenkin antaa tuntirauhan välttämällä liian äänekästä puhumista).

3 § Ole kärsivällinen. Onnettomuudet ja loukkaantumiset ovat yleensä kärsimättömyyden tulosta. Älä ole ahne. Hidasta tahtia. Kysy kysymyksiä. Pyydä apua. Jätä egosi salin ulkopuolelle. Älä tee ennätysyrityksiä yksin treenatessasi!

4 § Kuuntele. Kun valmentaja puhuu, on viisainta kuunnella, pysäytä muu tekeminen. Tunnin alussa kokoonnutaan valkoiselle taululle ja annetaan ohjeet päivän treeniä varten, kerrataan liikkeet ja skaalaukset. Kuuntelemalla tarkoin valmentajan ohjeita saat parhaan treenivasteen.

5 § Siivoa jälkesi – myös kaikenlaiset eritteesi… ja laita käyttämäsi tarvikkeet paikoilleen jokaisen harjoituksen jälkeen. Sanko, luuttu ja puhdistusliinat löytyvät pääsalin etupuolelta. Pukuhuoneet siivotaan kerran viikossa, joten pidäthän huolen, että viet vaatteesi ja pyyhkeesi kotiisi siivoojan tieltä. Kenkiä saa säilyttää pukuhuoneissa niille varatuissa hyllyssä.

6 § Tyhjät levytangot, käsipainot tai kahvakuulat eivät ole suunniteltu pudotettaviksi. Emme halua, että lelumme, kumimattomme, sinä tai kukaan muukaan menee rikki. Käsittele myös soutu-, pyöräily-  ja hiihtolaitteita hellä varoen.

7 § Huutohengittäminen, kiljuminen ja kaikenlainen muukin ääntely ovat tervetulleita ja toivottavia treenin aikana, mutta on myös olemassa liian kovaäänistä, törkeää ja epämiellyttävää karjumista, joten huomioithan muutkin treenaajat.

8 § Voit tuoda lapsesi mukana salille lastennurkkaukseen leikkimään oman valvontasi alaisena ohjattujen tuntien aikaan. Huolehdithan, että lasten jäljet ja leikit tulee siivottua. Treenialueelle on lapsilta ja lemmikkieläimiltä turvallisuussyistä ehdottomasti pääsy kielletty aina.

9 § Avainkortti on henkilökohtainen ja salilla harjoittelu avainkorttiaikaan on sallittua vain avainkortin lunastaneille ja avainkortin käyttösäännöt allekirjoittaneille.

10 § Anna palautetta. Haluamme, että viihdyt salillamme jatkossa entistäkin paremmin.

 —

Pidätämme oikeuden muuttaa ja tarkentaa sääntöjä tarvittaessa. Muutoksista ilmoitetaan salin ilmoitustaululla ja netissä.