Säännöt

CROSSFIT PORIN SÄÄNNÖT

1 § Saavu ajoissa. Tunnin alussa annetaan ohjeet lämmittelyyn päivän treeniä varten, kerrataan liikkeet ja skaalaukset: on tärkeää olla silloin paikalla.

2 § Tervehdi, kannusta ja rohkaise muita – se lisää yhteenkuuluvuutta.

3 § Ole kärsivällinen. Onnettomuudet ja loukkaantumiset ovat yleensä kärsimättömyyden tulosta. Älä ole ahne. Hidasta tahtia. Kysy kysymyksiä. Pyydä apua. Jätä egosi salin ulkopuolelle. Älä tee ennätysyrityksiä yksin treenatessasi!

4 § Kuuntele. Kun valmentaja puhuu, pysäytä muu tekeminen ja kuuntele. Kuuntelemalla valmentajan ohjeita saat parhaan treenivasteen.

5 § Siivoa jälkesi, myös kaikenlaiset eritteesi, ja laita käyttämäsi välineet paikoilleen jokaisen harjoituksen jälkeen. Siivoustarvikkeita ja puhdistusliinoja löytyy pääsalilta sekä omatoimisalin puolelta. Pukuhuoneissa ei tavaransäilytystä. Kenkiä saa säilyttää pukuhuoneissa niille varatuissa hyllyssä.

6 § Tyhjät levytangot, käsipainot tai kahvakuulat eivät ole suunniteltu pudotettaviksi. Emme halua, että välineemme, kumimattomme, sinä tai kukaan muukaan menee rikki. Käsittele myös soutu-, pyöräily- ja hiihtolaitteita hellävaroen. Jos jotain kuitenkin menee rikki, ilmoita siitä valmentajalle.

7 § Kaikenlainen ääntely on tervetullutta, jopa toivottavaa treenin aikana, mutta on myös olemassa liian kovaäänistä, törkeää ja epämiellyttävää karjumista, joten huomioithan muutkin treenaajat.

8 § Ohjattujen tuntien aikaan voit tuoda lapsesi salille lastennurkkaukseen oman valvontasi alaisena. Huolehdithan, että lasten jäljet ja leikit tulee siivottua. Treenialueelle on lapsilta ja lemmikkieläimiltä turvallisuussyistä aina ehdottomasti pääsy kielletty.

9 § Avainkortti on henkilökohtainen. Salilla harjoittelu avainkorttiaikaan on sallittua vain avainkortin lunastaneille ja avainkortin käyttösäännöt allekirjoittaneille.

10 § Anna palautetta. Haluamme, että viihdyt salillamme jatkossa entistäkin paremmin.

Pidätämme oikeuden muuttaa ja tarkentaa sääntöjä tarvittaessa. Muutoksista ilmoitetaan salin ilmoitustaululla ja netissä.