Treeniajat

 

Aikataulumuutokset ilmoitetaan sivuilla etukäteen, mahdollisimman hyvissä ajoin.

Salin ovet aukeavat 25 minuuttia ennen ensimmäisen ohjatun tunnin alkua ja sulkeutuvat viimeisen tunnin jälkeen. Poikkeuksena torstaiaamun varhainen WOD klo 6.30, jolloin ovet aukeavat avainkortilla/valmentajan tullessa paikalle. Myös pyhäpäivinä ja sunnuntaisin salin ovet aukeavat vain avainkortilla.

AVAINKORTIN KÄYTTÖAJAT

  • MA-SU 6.00 – 22.00

 Avainkortin käyttösääntöihin sitoudutaan avainkortin luovuttamisen yhteydessä. Avainkortin käyttöönottokulu on 10 euroa. Lue säännöt tästä.

EASY WOD Salillamme on paljon aloittelijoita ja tunti on teitä varten. Treenin sisältö on sama kuin päivän treenissä, mutta teknisiä liikkeitä käydään läpi alkeisopetuksen kautta ja tarvittaessa muutamme harjoituksia. Tule tälle tunnille jos olet vasta aloittanut tai harjoitellut muutamia kuukausia. Kokeneita emme aja tunnilta pois, mutta tunti mennään täysin aloittelijoiden ehdoilla.

LEPO! Lepopäivinä voit tehdä Open Gym -periaatteella edelliseltä sykliltä rästiin jääneen harjoituksen, taitoharjoittelua tai kehon mobilisointia.

PAINONNOSTO WOD -tunneilla keskitytään lähinnä painonnoston tekniikkaan koko tunnin ajan. Tunnille ovat kaikki asiakkaamme tervetulleita.

PYHÄPÄIVÄT. Pyhäpäivinä salimme on suljettu eli ei ohjattuja tunteja, mutta avainkortit toimivat normaalisti klo 6-22.

TEEMAPÄIVISTÄ  ilmoitetaan erikseen.

VIERAILIJAT muilta CrossFit-saleilta ovat lämpimästi tervetulleita salillemme treenaamaan. Kertakäyntimaksu on 15 euroa. Ilmoitathan vierailusi ajankohdan päävalmentajalle aina etukäteen: tuomas(at)crossfitpori.com. Useamman päivän vierailuista sovitaan aina tapauskohtaisesti erikseen.

VISITORS from other CrossFit Affiliates are more than welcome to visit our box at Puinnintie 16. Regarding your visit we kindly ask you to inform us well in advance: tuomas(at)crossfitpori.com. The visiting fee is 15 euros.