ALOITTAMINEN

ALKEISKURSSI

CrossFit:in voit aloittaa meillä kolmella tavalla.

ALKEISKURSSILLA opit CrossFit-harjoittelun keskeisimmät tekniikat ja harjoittelutavan. Suosittelemme alkeiskurssin käymistä kaikille asiakkaillemme. Vuosien kokemus ja satojen ihmisten kanssa työskentely on osoittanut, että yhteensä noin 8-10 kertaa kestävä kurssi on parhaimman mittainen kurssi CrossFit:ssä vaadittavien perustaitojen opiskelua varten.

YKSITYISTUNNIT. Mikäli koet, että sinulla on jo lajissa tarvittavista taidoista (mm. painonnosto-ja voimanostotekniikat, rengastaidot sekä omalla kehonpainolla tehtävät liikkeet) reilusti kokemusta mukaan voit päästä myös yksityistuntien kautta. Yksityistunneista vastaa: Tuomas Vainio (tuomas(at)crossfitpori.com)

OLEN KÄYNYT ALKEISKURSSIN JOSSAIN MUUALLA. Ota tälläisessa tapauksessa suora yhteys Tuomakseen. Esittelemme mielellämme salin sinulle henkilökohtaisesti (ei sido mihinkään). (tuomas(at)crossfitpori.com).

Pohditko voisiko CrossFit-laji sopia sinulle? Katso Maijun tarina tästä.

Mitä mieltä asiakkaamme ovat CrossFit Porista? 

ILMOITTAUTUMINEN

Kurssimaksu (139 €) suoritetaan ilmoittautumisen yhteydessä sähköpostitse saadulla laskulla ennen kurssin alkua: näin varmistat paikkasi alkeiskurssilla. Alkeiskurssia ei voi maksaa liikuntaseteleillä, mutta ne käyvät maksuna jatkossa kuukausimaksuista. Kurssien aikataulut ja ilmoittautumisohjeet alla. Kurssit ovat suosittuja ja varataan nopeasti täyteen, joten toimi nopeasti!

 • Kurssilla käydään läpi CrossFit-harjoittelun perusteet ja totutellaan metodin intensiivisyyteen.
 • Lähtötasovaatimuksia ei ole: meille ovat tervetulleita kaiken ikäiset, kokoiset ja tasoiset liikkujat.
 • Kaikki treenit skaalataan jokaisen omalle tasolle sopiviksi optimaalisen treenivasteen saavuttamiseksi.
 • Varusteiksi kurssille tarvitset normaalit sisäliikuntavarusteet.
 • On Ramp -alkeiskurssi sisältää 8-10 harjoituskertaa neljän viikon jaksolle. Harjoituskerrat ovat pituudeltaan 75-90 min.
 • Alkeiskurssin päävalmentaja on salin omistaja Tuomas Vainio (CrossFit Level 1 Trainer). Tuomakselta löytyy hallustaan CrossFit Regionals 2011 Euroopan mestaruus.
 • Oppiminen jatkuu kurssin jälkeen ohjatuilla tunneillamme.
 • CrossFit® on CrossFit, Inc:n rekisteröimä tavaramerkki. Suomen viralliset, lisensioidut CrossFit-salit löydät tämän linkin takaa. Kaikki Suomen viralliset CrossFit-salit ovat läpäisseet CrossFit Inc:n asettamat vaatimukset saavuttaakseen virallisen CrossFit-sali -statuksen. Nämä vaatimukset takaavat sen, että CrossFit-salit edustavat CrossFit Inc:n todellista luonnetta ja arvoja.

 

KESÄKUUN ALKEISKURSSI 5.6. – 21.6.2017 NYT MYYNNISSÄ

Käy virallinen CrossFit alkeiskurssi Suomen kokeneimmassa CrossFit-salissa.Kurssi saadaan päätökseen hyvissä ajoin ennen juhannus viikonloppua. Kurssin jälkeen kaikki salin huippu palvelut ja tilat ovat käytössäsi.

8 kertaa: Maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 18. Tunnit kestävät n.90 min.

Hinta: 139 €

Jos haluat ostat kurssin jollekin muulle kuin itsellesi, laitathan tiedot suoraan sähköpostiin onramp(at)crossfitpori.com

 

Ilmoittaudu mukaan alla olevalla lomakkeella:

Kurssi:*
Nimi:*
Osoite:*
Puhelin:*
Sähköposti:*
Varmiste:

Kurssipaikan peruuttaminen:
 • Kurssipaikan peruuttaminen on mahdollista aina 14 vrk ennen kurssin alkua, jolloin kurssimaksu palautetaan kokonaisuudessaan.
 • Kurssipaikan peruuttaminen kun kurssin alkuun alle 14 vrk: pätevän syyn vuoksi (esim. sairaustapauksissa/lääkärintodistus) kurssimaksu palautetaan kokonaisuudessaan. Ilman pätevää syytä peruutuskuluina pidätetään koko kurssimaksu.
 • Kurssipaikan peruuttamistapauksissa ota meihin yhteyttä mahdollisimman pian (onramp(at)crossfitpori.com).
 • Ostamalla kurssipaikan sitoudut noudattamaan salin sääntöjä.