ALOITTAMINEN

ALKEISKURSSI

CrossFit:in voit aloittaa meillä kolmella tavalla.

ALKEISKURSSILLA opit CrossFit-harjoittelun keskeisimmät tekniikat ja harjoittelutavan. Suosittelemme alkeiskurssin käymistä kaikille asiakkaillemme. Vuosien kokemus ja satojen ihmisten kanssa työskentely on osoittanut, että yhteensä noin 8-10 kertaa kestävä kurssi on parhaimman mittainen kurssi CrossFit:ssä vaadittavien perustaitojen opiskelua varten.

YKSITYISTUNNIT. Mikäli koet, että sinulla on jo lajissa tarvittavista taidoista (mm. painonnosto-ja voimanostotekniikat, rengastaidot sekä omalla kehonpainolla tehtävät liikkeet) reilusti kokemusta mukaan voit päästä myös yksityistuntien kautta. Yksityistunneista vastaa: Tuomas Vainio (tuomas(at)crossfitpori.com)

OLEN KÄYNYT ALKEISKURSSIN JOSSAIN MUUALLA. Ota tälläisessa tapauksessa suora yhteys Tuomakseen. Esittelemme mielellämme salin sinulle henkilökohtaisesti (ei sido mihinkään). (tuomas(at)crossfitpori.com).

Pohditko voisiko CrossFit-laji sopia sinulle? Katso Maijun tarina tästä.

Mitä mieltä asiakkaamme ovat CrossFit Porista? 

ILMOITTAUTUMINEN

Kurssimaksu (139 €) suoritetaan ilmoittautumisen yhteydessä sähköpostitse saadulla laskulla ennen kurssin alkua: näin varmistat paikkasi alkeiskurssilla. Alkeiskurssia ei voi maksaa liikuntaseteleillä, mutta ne käyvät maksuna jatkossa kuukausimaksuista. Kurssien aikataulut ja ilmoittautumisohjeet alla. Kurssit ovat suosittuja ja varataan nopeasti täyteen, joten toimi nopeasti!

 • Kurssilla käydään läpi CrossFit-harjoittelun perusteet ja totutellaan metodin intensiivisyyteen.
 • Lähtötasovaatimuksia ei ole: meille ovat tervetulleita kaiken ikäiset, kokoiset ja tasoiset liikkujat.
 • Kaikki treenit skaalataan jokaisen omalle tasolle sopiviksi optimaalisen treenivasteen saavuttamiseksi.
 • Varusteiksi kurssille tarvitset normaalit sisäliikuntavarusteet.
 • On Ramp -alkeiskurssi sisältää 8-10 harjoituskertaa neljän viikon jaksolle. Harjoituskerrat ovat pituudeltaan 75-90 min.
 • Alkeiskurssin päävalmentaja on salin omistaja Tuomas Vainio (CrossFit Level 1 Trainer). Tuomakselta löytyy hallustaan CrossFit Regionals 2011 Euroopan mestaruus.
 • Oppiminen jatkuu kurssin jälkeen ohjatuilla tunneillamme.
 • CrossFit® on CrossFit, Inc:n rekisteröimä tavaramerkki. Suomen viralliset, lisensioidut CrossFit-salit löydät tämän linkin takaa. Kaikki Suomen viralliset CrossFit-salit ovat läpäisseet CrossFit Inc:n asettamat vaatimukset saavuttaakseen virallisen CrossFit-sali -statuksen. Nämä vaatimukset takaavat sen, että CrossFit-salit edustavat CrossFit Inc:n todellista luonnetta ja arvoja.

HUHTIKUUN ALKEISKURSSI 4.4. – 29.4.2017 LOPPUUNMYYTY! (Varasijoille voi ilmoittautua osoitteeseen onramp(a)crossfitpori.com)

Käy virallinen CrossFit alkeiskurssi Suomen kokeneimmassa CrossFit-salissa. Kurssin jälkeen kaikki salin huippu palvelut ja tilat ovat käytössäsi.

11 kertaa: Tiistaisin klo 20 ja Torstaisin klo 20 ja Lauantaisin klo 12, sisältäen ravinto- / lisäravinne luennon 1 kerta

Tunnit kestävät n. 90 min.

Hinta: 139 €

Huom! Pääsiäis lauantaina 15.4 ei ole tuntia

Jos haluat ostat kurssin jollekin muulle kuin itsellesi, laitathan tiedot suoraan sähköpostiin onramp(at)crossfitpori.com

TOUKOKUUN ALKEISKURSSI 2.5. – 27.5.2017 NYT MYYNNISSÄ

Käy virallinen CrossFit alkeiskurssi Suomen kokeneimmassa CrossFit-salissa. Kurssin jälkeen kaikki salin huippu palvelut ja tilat ovat käytössäsi.

11 kertaa: Tiistaisin klo 20 ja Torstaisin klo 20 ja Lauantaisin klo 12, sisältäen ravinto- / lisäravinne luennon 1 kerta.

Tunnit kestävät n. 75-90 min.

Hinta: 139 € Huom! (yksi La 20.5 pidetään jo Pe 19.5 klo 20)

Jos haluat ostat kurssin jollekin muulle kuin itsellesi, laitathan tiedot suoraan sähköpostiin onramp(at)crossfitpori.com

CROSSFIT PORI MOBILITY AND MOVEMENT COURSE 1.4. – 29.4.2017 NYT MYYNNISSÄ

CrossFit Pori Mobility and Movement course pidetään 1.4 – 29.4 2017 (huom. pääsiäis vkl ei tuntia)

Tunnin sisältö esimerkiksi: Johdanto (lyhyt teoria päivän aiheeseen), avaavat liikkeet/lämmittely, ”voimaliikkeet”, venyttely ja jäähdyttely.

Kurssin jälkeen osaat:

 • Valmistautua erillaisiin harjoituksiin
 • Vahvistaa itseäsi niin, että osaat liikkua paremmin ja pysyt terveempänä
 • Tehdä palauttavia / kuntouttavia harjoitteita

Hinta: Salin asiakkaille 39 € / ulkopuolisille 59 €

Ilmoittaudu mukaan alla olevalla lomakkeella:

Kurssi:*
Nimi:*
Osoite:*
Puhelin:*
Sähköposti:*
Varmiste:

Kurssipaikan peruuttaminen:
 • Kurssipaikan peruuttaminen on mahdollista aina 14 vrk ennen kurssin alkua, jolloin kurssimaksu palautetaan kokonaisuudessaan.
 • Kurssipaikan peruuttaminen kun kurssin alkuun alle 14 vrk: pätevän syyn vuoksi (esim. sairaustapauksissa/lääkärintodistus) kurssimaksu palautetaan kokonaisuudessaan. Ilman pätevää syytä peruutuskuluina pidätetään koko kurssimaksu.
 • Kurssipaikan peruuttamistapauksissa ota meihin yhteyttä mahdollisimman pian (onramp(at)crossfitpori.com).
 • Ostamalla kurssipaikan sitoudut noudattamaan salin sääntöjä.