CROSSFIT OPEN 2017

CROSSFITOPEN 2017 ALKAA 23.2 Rekisteröityminen on jo alkanut

▪Tiedossa taas 5 viikkoa spekulointia ja tulosten kyttäämistä. Kyseessä on viisi viikkoa kestävä fyysisen kunnon mittaus, johon voi osallistua kuka tahansa. Viiden viikon ajan suoritetaan yksi harjoitus ja harjoitusten tulokset lisätään nettiin maailmanlaajuiseen taulukkoon, josta pystyt vertaamaan omaa tulostasi jokaiseen osallistujaan. CrossFit Games Open toimii myös esikilpailuna CrossFit Regionalseihin, kisoihin jonne kutsutaan alueellisesti parhaat urheilijat testaamaan kuntoaan viikonlopun kestävissä kisoissa keväällä.

▪Open-treenit tulevat salin ohjelmointiin . WODissa tehdään jokin voimaharjoitus/lajiin valmistava ja sitten Open Wod. Openissa on useita sarjoja; Rx’d ja skaalattu, eli oman ikäsi ja kuntotason mukaan voi tehdä myös ns. kevyemmän harjoituksen.

▪Rekisteröidy osallistujaksi (luo Athlete Profile) ja liity CrossFit Poriin

ILMOITTAUDU OSALLISTUMAAN TÄSTÄ LINKISTÄ

▪Mikäli epäröit ja alat keksiä mitä ihmeellisimpiä tekosyitä, LUE artikkeli top10 tekosyistä miksi et osallistuisi. Erityisesti kohdat #3 ja #5 on syytä ottaa vakavasti.