TISKI klo 17-19

Huomenna 12.12.2016 vuoden viimeinen TISKI klo 17-19, jonka aikana

KAIKKI
-lisäravinteet -10% (esim. Progenex 57.60e, Manninen 53.10e, norm.hinta muualla 65,90e!)
-tekstiilit -25%
-erä Rehbandeja -50% (mm. kompressiohousuja- ja paitaa)

LISÄKSI

  • Susanin pop up-kahvilassa puolukkakakkua ja glögiä tarjolla
    -FRISKI OLO -lahjakortit vuoden loppuun asti CFP-asiakkaille 60e/2 tapaamista (norm.90e)
  • Juha Kangasniemen palveluihin lahjakortteja! Taito- ja tekniikkaopetusta urheilijan luontaiset vahvuudet huomioiden. Liikkuvuus- ja stabiliteettikartoitukset. Sensokartoitukset ja refleksihoidot.
    CrossFit Porin jäsenille
    80 Euroa / n. 90 min yksityisopetus
    60 Euroa / hlö pienryhmissä

LAHJAVINKKEJÄ

Hyvää oloa ja parempaa terveyttä lahjaksi! ❤️

1. D-vitamiini: “Aurinkoa purkissa pimeyden keskelle” – näillä leveyspiireillä lähes kaikille pakollinen lisäravinne
*kookosöljypohjainen hyvin imeytyvä ja siksi myös lapsille erinomaisesti sopiva D-vitamiini. Kapseli helppo puhkaista, maistuu hyvälle. 62,5mcg/kapseli

Yksi ylivoimaisesti laadukkaimpia d-vitamiinivalmisteita, aikuisen optimaalinen päiväannos 2 kapselilla

2. Purepharma Minerals (magnesium, sinkki+b6)
*magnesium lihasten ja hermoston optimaaliseen toimintaan ja palautumiseen sekä ruuansulatuksen avuksi (magnesium osallistuu 300 entsyymin toimintaan), sinkki immuunijärjestelmän toimintaa helpottamaan ja b6 väsymystä että uupumusta vastaan taistelemaan. Tuotteessa magnesiumtauraatti ja -glysinaatti: loistavat magnesiumin lähteet ja vielä kelaattisessa muodossa, mikä on suositeltavaa ja optimoi imeytymisen. Magnesiumlaaduissa on paljon eroja, mm. sitraattipohjaiset eivät välttämättä ole paras vaihtoehto varsinkaan herkkä vatsaisille tai lapsille.

Purepharma Minerals: luonnollinen oikotie parempaan uneen! Käyttöönoton jälkeen eron huomaa parhaimmilaan päivissä!

3. Jos et syö 1,5-2kg rasvaista kalaa viikossa, kuten soturi-Janika, muista myös laadukas omega3-lisä, sillä hyvin suurella todennäköisyydellä rasvahappotasapainosi on vähän tai vähän enemmän vinksallaan. Optimaalinen suhde omega 6- ja omega 3 -rasvahapposaannin välillä on 3:1 tai parempi. Alhainen omega-3-indeksi (O3I) lisää kroonista matala-asteista tulehdusta.

Helpoiten, ja monesti myös edullisimmin, saat tämän asian kuntoon laadukkaalla omega3-lisällä, kun muistat myös tsekata annostuksen kohdilleen (purkeissa vain suuntaa antavat ohjeet: kaikille sama annostus olitpa 45kg tai 100kg).

Purepharman Omega3-kapselit
*pienistä villikaloista (sardiini, anjovis) puristettu kalaöljy
*yksi laadukkaimpia, ellei laadukkain, omega3 -kapselimuodossa.
*Muista tarkistaa sinulle optimaalinen annostus ja puraista kapseli rikki nauttiessa!

Zinzinon Balance Oil
*niin ikään pienistä villikaloista (sardiini, makrilli, anjovis) puristettu kalaöljy. Kalastus toimitetaan kalakantoja vaalien.
*Raikkaan maun lisäksi erityisenä plussana kalaöljyn seassa kokonaista vahvaa neitsytoliiviöljyä antamaan antioksidanttisuojaa herkälle kalaöljylle ja estämään tuotteen hapettuminen ja härskiintyminen niin pullotus, lähetys+kuljetus että käytön aikana.
*Kokonaisen vahvan oliiviöljyn ominaisuuden ansiosta tuotteen vaikutusaika elimistössä on 28-35h (vrt. laadukkaalla kapselilla 11-12h).
*Sopii koko perheelle käytettäväksi samasta pullosta helpon annosteluohjeen mukaan. Ota testiin ja hämmästy vaikutuksista!

Väsähtäneelle ystävälle / sukulaiselle OMEGA3 on täsmäase virtaa antamaan. Omega3 on myös mitä parhain sisäinen ihonhoitotuote: vaikutukset iholla on kuukaudessa silmiinpistävät. Kalaöljyn sisältämä EPA-rasvahappo puolestaan vaikuttaa mielialaan, sillä on aivoille elintärkeä rasva (käytetään mm. masennuksen hoitoon). Kun saat 300 triljoonaa soluasi tasapainoon: koko keho kiittää!

-Muista säännöllinen käyttö.
-Kannattaa laskea myös päiväannoksen hinta, jotta voit verrata mikä omega3-tuote on sinulle edullisin käyttää.

Näistä ja muista saliin liittyvistä asioista saa tulla kysymään meiltä lisää!

GLÖGI JA PUOLUKKAKAKKUTARJOILU <3