LOKAKUU (päivitetty 11.10.)

Hyvät asiakkaamme,

tästä viikosta lähtien löydät ajankohtaiset uutiset ja tärkeimmät muistutukset taas täältä kootusti. Uusin postaus näkyy aina ylimmäisenä ja sitä päivitetään tarvittaessa viikon mittaan (otsikon jälkeen suluissa päivämäärä kun päivitetty).

Salin “elävä ilmoitustaulu” löytyy facebookista, ryhmä nimeltään CFP. Sinne kannattaa ehdottomasti liittyä, jos vain mahdollista.

Muistutuksena vielä uusille, että aulasta löytyy lukittu postilaatikko, jonne voi jättää 1 ) etusetelit, 2) avainkorttihakemukset ja 3) palautteet. Kaikkiin löytyy oma lomake ja tarvittavat ohjeet “kuinka toimia” postilaatikon vierestä.

* TIISTAINA 11.10 klo 19-20 2.sali varattuna Functional/Rehabilitation-training WOD:n takia. Ilmoittautumiset CFP-ryhmässä (tunti täynnä).

*LAPSIPARKKI 17.10. ja 18.10. klo 10-11. Maksu 2e/lapsi. Varaa paikka: ida@crossfitpori.com

*CrossFit Porin pikkujoulut lähestyvät 5.11.2016 
 
 Tänä vuonna juhlimme kulunutta vuotta ja uutta laajennusta yhdessä Opiskelijatalo Saikussa (keskellä kaupunkia) 5.11.2016. Tiedossa Pikkujoulu joukkuetreeniä, hyvää ruokaa ja mukavaa yhdessä oloa. Ilmoittautumislista löytyy pääsaliin A4:lle. Ilmoittautumisia on tullut viime vuosina paljon (+100 hlöä). Kaikki salin asiakkaamme ovat lämpimästi tervetulleita mukaan. Toivottavasti myös mahdollisimman moni uusi CFP:läinen pääsee mukaan.
 
Alla ruokamenu SPIRIT BISTRO:sta kauppahallissa.
Juhlamenu 05.11.2016
 
*Vihersalaatti Paprika-coleslaw Chili-nuudelisalaatti
*Paahdettua viljaporsaanfileetä pippurikastikkeessa *Timjamiperunat
*Paahdettuja kasviksia
 
RUOKAILU noin klo 18.00 ja kestää klo 20.00 asti. Tarjolla lisäksi alkoholitonta janojuomaa ja pientä naposteltavaa. Ota mukaan omat juhlajuomat.
SECRET SANTA Joulupukin konttiin voi halutessaan tuttuun tapaan tuoda pienen 5e arvoisen lahjan. Lahjat jaetaan ruokailun jälkeen. Teema “Lihas kasvu,palautuminen”, vain mielikuvitus rajana.
SAUNA päällä koko illan.
 
AIKATAULU
Klo 14-16.30: Pikkujoulun “Pikku joukkuekisailut”, joukkueet tehdään paikanpäällä, 3-4 hlöä
Klo 18.00: ruokailu alkaa Saikussa ja päättyy noin klo 20. Sen jälkeen ohjelma/aikataulu menee liukuvasti.
Klo 20 jälkeen: joulupukin vierailu, yhteistä ohjelmaa
Klo 24: bileet päättyvät urheilumajalla
 
Kaikki ajat (noin) aikoja. Tarkennusta luvassa esim. joukkuekisailusta. Kisailuihin voi ottaa osaa vaikkei tulisi illalla Saikkuun.
 
Osallistumismaksu on 10 euroa sisältäen lämpimän ruuan, holitonta juotavaa sekä pientä naposteltavaa.
 
Maksun täytyy suorittaa ilmoittautumisen yhteydessä koutsille tai Tuomakselle (toimistolle ylös). Saatte pääsylipun. Sen jälkeen voi pistää nimen listaan. Jos mahdollista, tuokaa tasaraha!

*JOULUKUU ON-RAMP 5.12.-22.12.2016 NYT MYYNNISSÄ!

NYT on aika tehdä päätöksiä ja motivoitua aloittamaan seuraava vuosi Suomen kokeneimmassa CrossFit-salissa. Ota ennakkoa seuraavaan vuoteen ja käy CFP alkeiskurssi joulukuussa ja sen jälkeen uusi vuosi alkuun uudella harrastuksella. Tulokset taattu!

Tunnit kestävät n.75 -90 min.

  • 8 kertaa: MA 5.12., TO 8.12., LA 10.12., TI  13.12., TO 15.12., LA  17.12., TI  20.12., TO 22.12. (Arkisin klo 20, lauantaisin klo 12)

Hinta: 139 € sisältäen erikoistarjouksena myös treenit vuoden loppuun asti!

Ilmoittaudu mukaan täältä!

*JUHLA-ARVONTA! Muista osallistua facebookissa!

Juhlan paikka: CrossFit Pori, Suomen vanhin CrossFit®-sali, täyttää pian 7 vuotta! VUOSIIN MAHTUU ennen kaikkea PALJON ONNISTUMISIA ja niitä me haluaisimme kanssanne juhlan kunniaksi muistella.

Kerro paras henkilökohtainen saavutus, johon olet salillamme yltänyt tai ylipäätään yksi parhaimpia muistojasi saliin liittyen. Ulkopaikkakuntalaisetkin voivat osallistua, sillä arvan osuessa kohdalle posti tuo palkinnon varmasti perille. Voittajat arvotaan 16.10.2016 ja ilmoitetaan facebookissa.

Kaikkien kommentoijien kesken arvomme salin valikoimasta:

1. Purepharman Omega-, Minerals- ja D-vitamiinisetin (arvo 70e)
2. Progenex-palautusjuomajauhetta, 30 annosta (arvo 64e)
3. Evolution Ion92 palautusjuomajauhetta, 400g (29,90e)

PS. Jos et vielä ole päässyt tutustumaan saliimme ja huippusakkiimme, voit osallistua arvontaan kommentoimalla: “HALUAN MUKAAN”. Arvomme näiden kesken lisäksi paikan huippusuositulta alkeiskurssiltamme (arvo 139e). Saa tykätä ja jakaa!

*VOIMALINJA ja KUNTOTREENIT päivitetään joka viikko omatoimisalin puolelle taululle. Lisätietoa kyseisistä ohjelmista saa kysyä Tuomakselta.

*LINNAMASTERS-kilpailu kaikille yli 35-vuotiaille. Ilmoittautumisaikaa vielä tämän viikon loppuun. Meiltäkin on jo ilmoittautuneita, mutta lisää mahtuu mukaan. The more the merrier. Lisää tietoa Cfp kisaryhmästä tai Matiakselta.

*NOSTO-OVET. Syksy on saapunut, mutta onneksi aurinko ei ole meitä vielä täysin jättänyt. Lämpimien säiden salliessa omatoimisalin nosto-ovet voi edelleen avata, mutta kylmällä pidetään ovet kiinni ettei lämpö karkaa. Muistathan, että jos avaat nosto-oven huolehdit sen myös kiinni TAI huolehdit jonkun toisen sen sulkemaan.

*LASKUTUKSESTA muistutamme, että tällä viikolla erääntyvät tämän kuun harjoitusmaksut. Mikäli tarvitset maksuaikaa ilmoitathan siitä meille niin osaamme ottaa asian huomioon. Kaikkiin kysymyksiin vastaamme mielellämme: laskutus@crossfitpori.com

*OMIEN JÄLKIEN SIIVOAMISTA varten löytyy pääsalin siivouskopista/sen edestä imuri. Salimme on pysynyt varsin siistinä, mutta hiukan löytyy petrattavaa. Varsinkin mankku leviää helposti: muistathan siis imuroida jälkesi, jos mankku pöllyää treenin edetessä hiukan liikaa. Veri/hiki ym. eritteet on myös kohteliasta siivota tangoista ja välineistä heti treenin päätyttyä. Koutsit opastavat mielellään siivousvälineiden kanssa tarvittaessa. Suihkua käyttävien on hyvä muistaa käyttää pesun jälkeen käyttää lastaa ja varmistaa myös ettei vesi roisku pukuhuoneen lattialle. On oikein ajatella seuraavaa käyttäjää ja siivota jälkensä. Kiitos yhteistyöstä!

*AULAN MYYNTI on sujunut hyvin, kiitos siitä teille hyvät asiakkaamme. Nöyrä kiitos myös meiltä siitä, että huolehditte laskuista eli jos laskua ei ole kuulunut olette sitä kyselleet (laskun lähtemättä jääminen on yleensä näppivirhe).

Lyhyesti vielä ohjeet ostoon:

  1. Ota tuote.
  2. Merkkaa listaan.
  3. Saat laskun sähköpostiin noin viikon kuluessa.

PATUKAT JA JUOMAT vain käteisostoksina ja maksu aina lippaaseen. Näitä tuotteita ei siis voi ostaa velaksi: tuote maksetaan otettaessa. Kaikki ostokset tulee myös merkitä nimellä lippaan viereltä löytyvään listaan (kirjanpidon takia on välttämätöntä, että tuotteet merkitään). Kiitos sujuvista kaupoista!