PÄIVITYS LASKUTUKSESTA

PÄIVITYS LASKUTUKSESTA / PIDEMPIEN JÄSENYYKSIEN OSAMAKSUSTA

Kesäkuun alusta lähtien tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden ostaa 6-kuukauden kortin 3. erässä ja 12-kuukauden kortin 4.erässä. Laskuihin lisätään osamaksutapauksissa 5e/lasku.

Kauden keskeyttäminen. Esimerkki: mikäli olet sitoutunut 6-kuukauden jäsenyyteen, mutta joudut lopettamaan harjoittelun 4-kuukauden harjoittelun jälkeen vaikkapa muuton takia lähetetään sinulle loppulasku normaalin hinnaston mukaisesti (eli 3kk kortti + 1kk kortti summan erotus jo maksetusta loppulaskulle).

Jäsenyydet sisältävät tuntien rajattoman käytön sekä CrossFit Porin uuden voimanlinjan palvelut ja sekä joka KLO 6-22 toimivan avainkortin.

Avainkortin hinta on 10e ja se on aina henkilökohtainen. Avainkorttia voi hakea kun olet ollut asiakkaamme tai omaat vähintään 3 kuukauden kortin ja olet sitoutunut avainkortin käyttösääntöihin (säännöt löytyvät myös nettisivuiltamme). Jos kortti häviää uusi kortti maksaa 10 euroa.

Tauon pitämisestä on ilmoitettava aina KIRJALLISESTI/sähköpostitse 7 vuorokautta ennen kuun vaihdetta. Lähteneitä laskuja ei hyvitetä.

Kausikortin jäädyttäminen onnistuu jos esim loukkaat itsesi ja sinulla on lääkärintodistus

Laskutukseen liittyvät kysymykset voit lähettää osoitteeseen: laskutus@crossfitpori.com

Esimerkki : 6 KK 3.osassa 

  • 138,33 € 2 kk välein (n.69 e/kk) yhteensä 415€

Esimerkki 12 KK 4.osassa 

  • 193,75 € 4 kk välein  (n.64,5e/kk) yhteensä 775€