HYVÄÄ ÄITIENPÄIVÄÄ

KESÄ 2016

Kesäiset ilmat tarkoittavat meillä sitä, että treenaaminen on mahdollista ulkona! Olen laittamassa pikkuhiljaa pihaa siihen kuntoon, että treenit sujuvat mukavasti. Suunnitelmissa on rakentaa tuttuun tapaan pieni räkki omatoimisalin eteen sekä alusta kehonpainoliikkeille/nostelulle.

Ulkona treenaaminen monipuolistaa palveluitamme ja toivommekin, että kunnioitatte siisteyssääntöjä: 1) kulku on edelleen pääovesta, 2) aina kun tulet sisälle niin pyyhi jalat, 3) käytä betonialustaa, 4) pehmeitä hi temp -bumppereita ulkona ja 5) vie myös kaikki tavarat aina paikoilleen.

HUOM! Yksi nosto-ovi käytössä aukioloaikojen ulkopuolella (omatoimipuolen nosto-ovi).

Uusille aloittelijoille tiedoksi, että meillä on ohjattuja treenejä läpi kesän runsaasti. Tiettyinä viikkoina (juhannusviikko, jazz-viikko) porukkaa liikkuu vähempi, joten silloin luonnollisesti muutamia wodeja jätetään tauolle. Vastaavasti aamutreenit lisääntyvät asiakasmäärän ja toiveiden mukaan.

Kesällä tiedossa myös taito/kehonpainokoulu, jossa käydään liikkeitä läpi pistoolikyykystä kippileukaan.

Mäkysen kuntotreenit salin ulkopuolella luonnon helmassa tulevat olemaan myös vakio-ohjelmistossa.

KESÄKAUDEN AVAJAISET

Kesäkauden avajaiset ovat 28.5. ja ilmoittautumien alkaa nyt! 10 € ja sisältää ruuan, joka tulee jälleen Spirit bistrosta. Tarkemmat ohjelmanumerot vielä myöhemmin. Lauantaina 28.5. on suunnitteilla joukkuekisa/wod, joka aloitetaan salilla puolen päivän jälkeen. Noin klo 18 tilaisuus jatkuu Hyvelän majalla ruokailun, pelien ja seurustelun merkeissä. Tilaisuus päättyy klo 24 ja jatkuu sopimassamme paikassa. Tilaisuudessa on WODien aikaan naamiaiskilpailu, ja paras puku palkitaan tuotepalkinnolla ja kunnialla.

Ilmoittautuminen aulanseinälle olevaan listaan.
—-
VOIMANNOSTO KISAT
Salin jäsenten väliset voimannostokisat sunnuntaina 19.6. Osallistujalistaa aletaan keräämään kesäkuun puolella. Kisoissa tullaan testaamaan maksimit takakyykyssä, penkissä ja maastavedossa.