Perjantai 12.2.2016

Salin laajennus hyvässä vauhdissa, tässä kuva saliin tulevasta lisäosasta. Seinän takana vielä 250 neliötä tilaa omatoimisesti treenaaville !

20160210-IMG_1720-Pano

Front squat 3×1

Rowing skills +

Row 2000 m for time

or 2×1000 m work/rest 1/1

TÄRKEÄ ILMOITUS!

Salin remontin myötä avainkorttijärjestelmämme päivitetään uuteen entistä parempaan ja turvallisempaan järjestelmään, joka on suoraan liitoksissa jo käytössä olevaan laskutus- ja kulunvalvonta-&kameravalvontajärjestelmään.

Järjestelmän vaihdos tulee tarkoittamaan sitä, että asennuksen jälkeen KAIKKI AVAINKORTIT täytyy ohjelmoida uudelleen. “Vanhat avainkortit” eivät siis toimi uuden laitteen asennuksen jälkeen. Uusia avainkortteja ei myöskään voida ohjelmoida etukäteen ennen uuden laitteen asennusta.

Sekaannusten välttämiseksi asiasta ei ole ilmoitettu tätä aiemmin. Aloitamme avainkorttien vaihtamisen perjantaina heti uuden lukon asennuksen jälkeen.

ASENNUSAIKA ON PERJANTAINA 12.2. KLO 9-10

Avainkorttien vaihdon yhteydessä päivitetään osoitetiedot ja allekirjoitetaan avainkortin uudistuneet käyttösäännöt. Tämä edellyttää jokaiselta avainkortin haltijalta henkilökohtaista käyntiä salilla.

TOIMI NÄIN:

1. Täytä parvelta löytyvä lomake (sijaitsevat vesipisteen viereisellä pöydällä).

2. Palauta vanha avainkortti, johon maalarinteipillä merkittuna KOKO NIMESI parvelta löytyvään läpinäkyvään kulhoon.

3. Laita lomake samalta pöydältä löytyvään siniseen lokeroon.

Uusi avainkortti ohjelmoidaan mahd. nopeasti ja sen voi noutaa nimellä varustettuna erikseen osoitetusta paikasta salin ollessa avoinna. Avainkortin vaihdosta ei aiheudu avainkortin haltijalle kustannuksia. Huom! Avainkortti voidaan uudelleen aktivoida heti, mutta aktivointi ei onnistu jos järjestelmästä löytyy erääntyneitä laskuja.

Erikoisviikonlopun ja avainkorttijärjestelmän vaihtamisen takia SALIN OVET AUKI seuraavasti

  • perjantaina 9-20 (avainkortit toimivat normaalisti klo 9 asti)
  • lauantaina 8-19
  • sunnuntaina sali “kiinni” treeneiltä uuden salipuolen viimeistelytalkoiden takia, mutta ovet auki aamusta iltaan
  • maanantaina 6.30-21

Ilmoitamme täällä sekä faceryhmässämme avainkorttien ohjelmoinnin etenemisestä ja pyrimme hoitamaan sen mahdollisimman jouhevasti ja nopeasti! Henkilökuntaa on paikalla salilla koko viikonlopun. Jos asiasta ilmenee kysyttävää voi laittaa  myös viestiä: ida@crossfitpori.com, otsikolla AVAINKORTTI.

Kiitos yhteistyöstä!


20160203-IMG_1057